چگونه اینماد بگیریم (نماد اعتماد الکترونیکی)

نماد اعتماد الکترونیکی

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی مجوز فعالیت شما در سطح وب ایران است. هر کسب و کاری نیاز به مجوز دارد. اگر قصد راه اندازی کسب و کار خانگی یا غیر خانگی دارید، از باید نهاد ها و مراجع مربوطه مجوز بگیرید. مغازه دارها اکثر دارای مجوز صنفی هستند. اما کسانی که قصد دارند به صورت آنلاین محصولی را بفروشند و یا حتی در حیطه آموزش و آگاهی بخشی به مردم فعالیت کنند، باید نماد اعتماد الکترونیکی دریافت کنند.
دریافت اینماد روند فعالیت شما را قانونی خواهد کرد. اما اخذ آن باید مطابق با ضوابطی صورت پذیرد.

سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir

برای اخذ اینماد ابتدا شما باید وارد سایت enamad.ir شوید و ثبت نام کنید. با توجه به تغییرات به وجود آمده کلیه مراحل ثبت نام باید در سامانه https://reg2.enamad.ir/ انجام شود. بر روی امتا ضربه زده و ثبت نام کنید. برای ثبت نام از شما کد ملی، مشخصات حقیقی و حقوقی، شماره تماس، کد پستی و آدرس اخذ می گردد.

باید دامنه سایت خود را در آنجا وارد نموده و رسته فعالیت خود را مشخص کنید. روند کار کردن با سایت اینماد بسیار راحت می باشد. چنانچه در این خصوص به مشکل برخورده اید می توانید با شماره های درج شده در سایت اینماد تماس بگیرید.

پس از ثبت مشخصات و اطلاعات، ناظر سایت و مسئولان شاغل در مرکز نماد اعتماد الکترونیکی تقاضای شما را مورد بررسی قرار خواهند داد و اگر ابهاماتی در سایت شما موجود باشد به طور کامل بررسی خواهند کرد و اعلام می کنند که شما باید کدام قسمت از سایت خود را تغییر دهید. پس از تایید ناظر شما باید لوگوی اینماد که یک کد برنامه نویسی شده است را در قسمت فوتر سایت قرار دهید. اگر به این کار آشنایی ندارید، می توانید لوگوی آماده اینماد را از اینترنت دانلود کرده و کد را به عکس لوگو لینک دهید.
پس از درج لوگو معمولا تا چند روز بعد ناظران سایت شما را بررسی خواهند کرد تا خلاف دستورات اعلام شده توسط آن ها، خطایی توسط شما صورت نپذیرد.
مدت زمان تایید ناظر نهایتا 5 روز به طول انجامیده و حتی در برخی مواقع 3 روزه روند تایید صورت می پذیرد. برخی کاربران توانسته اند در مدت زمان 1 روز نیز اینماد دریافت کنند.

اینماد
اینماد

چرا باید اینماد بگیریم؟

اینماد حکم مجوز را برای کسب و کار شما ایفا می نماید. کلیه کاربران در فضای مجازی معمولا به سایتی اعتماد می کنند که دارای نماد اعتماد الکترونیکی باشد.
کلیه فروشگاه داران آنلاین، برای دریافت درگاه پرداخت الکترونیکی باید اینماد داشته باشند.
دریافت اینماد از مرکز توسعه تجارت الکترونیک که زیرنظر وزارت صمت فعالیت می نمایند، امکان پذیر است.
جلب رضایت کاربران در بازگشت محصول تا 7 روز توسط اینماد امکان پذیر است.
کاربران با مشاهده اینماد متوجه خواهند شد که مالک کسب و کار به تعهدات خود عمل می نماید. همچنین اداره پست برای ارسال پاکت های پستی به فروشگاه داران که کار بسته بندی را خودشان انجام دهند، ابتدا کسب و کار را توسط اینماد احراز هویت می نماید.

انواع اینماد کدام است؟

  • اینماد موقت
    همانطور که از نام آن پیداست به صورت موقتی به دارنده آن داده خواهد شد. به طور مثال اگر کسب و کاری علاوه بر اینماد به مجوزهای دیگر نیز احتیاج داشته باشد، تا زمان اخذ سایر مجوزها مالک وب سایت می تواند اینماد موقت دریافت کند. و پس از مدت زمانی کوتاه حالا می تواند اقدام به دریافت اینماد دائم نماید.
  • اینماد یک ستاره
    نوعی از نماد اعتماد الکترونیکی بوده که دارای شرایط خاصی است. اگر مالکان کسب و کار شرایط تعیین شده را دارا باشند می توانند اقدام به پذیرش اینماد یک ستاره نمایند.
  • اینماد دو ستاره
    آن دست کسب و کارهایی که اینماد یک ستاره دارند، با نصب گواهی SSL بر روی سایت خود می توانند اینماد دو ستاره دریافت کنند.
  • اینماد سه ستاره تا پنج ستاره
    این مدل اینماد برای کسب و کارهایی است که چندین سال فعالیت نموده اند و دارای قدمت هستند. با درخواست اینماد سه الی پنج ستاره این مالکان می توانند تقاضای رتبه بندی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک داشته باشند. پس از بررسی های لازم توسط ناظران آنگاه اینماد سه الی پنج ستاره بسته به شرایط سایت به آن ها اختصاص می یابد.

 

انواع اینماد
انواع اینماد

 

نمادهای ستاره دار و بی ستاره چیست؟

اخذ نماد ستاره دار و بی ستاره ارتباط کلی با نوع فعالیت متقاضی دارد.
اینماد بی ستاره برای تراکنش های کمتر از 100 عدد در ماه بوده و به شرطی که مبلغ تراکنش ها از 100 میلیون تومان بیشتر نشود. این نوع اینماد را می توان در کمتر از 10 دقیقه دریافت کرد.
اینماد یک ستاره برای کسب و کارهای خرد از 100 میلیون تومان به بالاست. اگر کسب و کاری اینماد بی ستاره داشته باشد و مبلغ تراکنش آن در ماه بیشتر از 100 میلیون تومان شود، باید به یک ستاره ارتقا دهد.
اخذ اینماد های دوستاره پس از نصب گواهی SSL امکان پذیر است.
اینماد های سه ستاره و پنج ستاره بر اساس رتبه بندی کسب و کارها اعطا می گردد. حالا سوال پیش می آید که چه عواملی منجر به رتبه گرفتن می شود؟
داشتن پرونده مالیاتی، میزان شکایات ثبت شده از کسب و کار، میزان رضایت کاربران از کسب و کار، تحصیلات اعضای هیئت مدیره برای کسب و کارهای با ماهیت حقوقی، نحوه پاسخگویی به مشتریان که به چه میزان رضایت داشته است. این موارد تعیین کننده سطح سه ستاره، چهار ستاره و پنج ستاره است.
ولی باید خدمتتان عرض کنیم که نوع سایت اعم از وردپرس یا غیر وردپرسی در رتبه بندی تاثیری ندارد. شما حتی می توانید تا سطح اینماد دو ستاره نیز فعالیت کنید.

نکات کلیدی برای دریافت سریع اینماد

  • باید سایت شما آماده باشد. به عبارت دیگر طراحی آن به نحو احسنت انجام شده و محصولات در آن درج شده باشند.
  • اطلاعات هویتی کسب و کار به همراه آدرس محل فعالیت لازم است در قسمت فوتر درج شود.
  • درج شماره تلفن ثابت کسب و کار نیز در قسمت فوتر یا هدر ضروری است.
  • شرایط بازگشت وجه در صورت عدم رضایت مشتری و انجام فرآیند مرجوعی الزامی است. حتی کسب و کارهایی که اقدام به فروش فایل می نمایند نیز باید شرایط بازگشت وجه را لحاظ نمایند.

و اما شرایط کلی که همه افراد حقیقی و حقوقی باید آن را داشته باشند:

  • تصویر پروانه کسب برای اشخاص حقیقی که صاحب فروشگاه فیزیکی هستند. آن دست اشخاصی که فقط به صورت آنلاین محصول می فروشند باید از درگاه ملی مجوزها اقدام به اخذ مجوز نمایند.
  • تصویر کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت تحصیلی
  • عکس
  • تصویر کارت ملی و شناسنامه

و اما اشخاص حقوقی لازم است مدارک زیر را ارائه کنند:

  • اسکن تصویر آگهی روزنامه رسمی برای تاسیس کسب و کار حقوقی باید بارگذاری شود.
  • اسکن تصویر اصل اساسنامه
  • آگهی آخرین تغییرات آدرس که باید بارگذاری گردد. البته الزامی نیست ولی اگر در دسترس دارید بهتر است اعلام نمایید.
  • آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت مدیره در صورتی که در دسترستان است باید بارگذاری شود. در غیر اینصورت خیر.
  • آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شرکت (در صورتی که واقعا تغییراتی رخ داده باشد. در غیر اینصورت لازم به بارگذاری نیست.)
  • بارگذاری تصویر پروانه کسب یا مجوز فعالیت

 

هزینه گرفتن اینماد چقدر است؟

هزینه اخذ اینماد به صورت سالیانه متغیر بوده و مبلغ ثابتی ندارد. اعتبار اینماد دو ساله بوده و مبلغی که پرداخت نموده اید تا مدت زمان 24 ماه از تاریخ صدور اعتبار دارد.
همچنین برای ارتقا به سطح یک ستاره، دو ستاره، سه ستاره الی پنج ستاره بر اساس سطح بندی باید هزینه جداگانه ای را پرداخت نمایید. بر طبق آخرین تعرفه اعلامی از مرکز توسعه تجارت الکترونیک برای مدت دو سال 175 هزار تومان از متقاضیان اخذ می گردد.

جمع بندی

وب سایت اصلی اخذ نماد اعتماد الکترونیکی امتا بوده که لازم است در آن ثبت نام کنید. در صورتی که از قبل ثبت نام نموده اید می توانید از این لینک اقدام کنید.

برای ارگان های دولتی شرایط اعلای اینماد بسیار متفاوت تر از کسب و کارهای خرد، حقیقی و حقوقی است.

ناشران دیجیتال برای اخذ اینماد ابتدا باید لوگو طلایی ساماندهی را از مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی دریافت نموده و بعد اقدام به اخذ اینماد نمایند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

مطالب مرتبط

UI یا طراحی رابط کاربری چیست و چرا در طراحی سایت اهمیت دارد؟

رابط کاربری یا همان UI یک واسطه میان کاربر و وب سایت شماست. در حقیقت اگر بخواهیم UI را در

چگونه اینماد بگیریم (نماد اعتماد الکترونیکی)

اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی مجوز فعالیت شما در سطح وب ایران است. هر کسب و کاری نیاز به مجوز

درگاه پرداخت چیست؟ چگونه برای سایت درگاه پرداخت بگیریم

اگر مالک یک سایت فروشگاهی یا خدماتی هستید، قطعا برای دریافت وجه از مشتریان خود به درگاه پرداخت احتیاج خواهید

سیستم مدیریت محتوا WordPress چیست؟

بیشتر وب سایت هایی که در گوگل مشغول گشت و گذار در آن ها هستید، از سیستم مدیریت محتوای وردپرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *