همه چیز درباره خرید هاست | راهنمای خرید هاست

همه چیز درباره خرید هاست | راهنمای خرید هاست

هاست یا فضای میزبانی، به حافظه ای اطلاق می گردد که اطلاعات وب سایت شما در آن جا قرار گرفته است.

تمامی عکس ها، ویدیوهایی که بارگذاری می کنید، فایل بسته نصبی، افزونه ها و انواع دیتاها در فضای هاست ذخیره می شوند. بسیاری از افراد در انتخاب یک هاست خوب و مناسب دچار تردید هستند. در این مبحث که به راهنمای خرید هاست اختصاص دارد، به شما می گوییم که هاست خوب و با کیفیت چه ویژگی هایی دارد.

هاست وبسایت چیست و چه کاربردی است؟

در مبحث راهنمای خرید هاست برای اینکه سایت طراحی شده خود را بر روی بستر وب نمایه کنید، نیاز به هاست دارید. کلیه سایت هایی که در نتایج موتور جست و جوی گوگل نمایش داده می شوند بر روی فضای میزبانی یا هاست قرار دارند.

شما می توانید هاست را از شرکت های ارائه دهنده خدمات میزبانی وب خریداری کنید. در حقیقت یک سرور با فضای محدود را خریداری نموده و فایل های خود را در آن جا قرار می دهید. امکانات این فضای خریداری شده شامل چه چیزهایی هستند؟

  • فضای ذخیره سازی
  • پهنای باند
  • پشتیبانی از پایگاه داده
  • ایمیل
  • دیگر سرویس ها

 

انواع هاست وب سایت و راهنمای خرید هاست

  • هاست دانلود
  • هاست اشتراکی
  • هاست وردپرس
  • هاست لینوکس
  • هاست ابری

هاست دانلود همانطور که از نام آن پیداست برای قرار دادن فایل های دانلودی در حجم کوچک و بزرگ کاربرد دارد. وب سایت های موزیک، فیلم و سریال، فروش محصولات آموزشی دانلودی و اشتراک ویدیو از نوع هاست برای قرار دادن فایل های بزرگ استفاده می کنند. دقت کنید که نباید این گونه فایل ها را در هاست اصلی قرار دهید.

هاست اشتراکی همان فضای میزبانی است که وب سایت شما در آن قرار دارد. سایت شما چه وردپرسی باشد و یا از صفر تا صد کد نویسی شود می تواند بر روی این نوع هاست قرار گیرد. شما حتی می توانید سایت خود را از روی لوکال به هاست اشتراکی تغییر مکان دهید.

هاست های اشتراکی با قیمت مناسبی به فروش می رسند و شما می توانید بسته به نوع فعالیت خود و بر اساس فضای ارائه شده یکی از پلن ها را خریداری نماید. دقت کنید که هر چه فضای ارائه شده بیشتر باشد، قیمت هاست گران تر خواهد بود.

هاست های وردپرسی فقط برای سایت هایی که از وردپرس ساخته شده اند، مورد میزبانی قرار می گیرند. اگر سایت وردپرشی دارید می توانید از هاست وردپرسی استفاده کنید. دقت کنید که هر چه آپشن های هاست بیشتر باشد قیمت بالاتری خواهد داشت. به طور مثال اگر هاستی خدمات Redis و یا Memcached را ارائه نماید مشتریان باید هزینه بیشتری را پرداخت کنند.

هاست های لینکوس برای وب سایت هایی که با زبان برنامه نویسی PHP و یا HTML نوشته می شوند، کاربرد دارند. البته سیستم های مدیریت محتوایی همچون: مجنتو، پرستاشاپ، وردپرس ووکامرس، جوملا نیز می توانند از این نوع میزبانی بهره جویند.

هاست ابری سرویس میزبانی مبتنی بر رایانش ابری بوده که نیازی به سرور فیزیکی ندارد. شما می توانید راهنمای خرید هاست را در وب سایت هر یک از شرکت های میزبانی وب مورد مطالعه قرار دهید.

 

بهترین شرکت های ارائه دهنده هاستینگ
بهترین شرکت های ارائه دهنده هاستینگ

 بهترین شرکت های ارائه دهنده هاستینگ در ایران

همچنین این امکان برای شما فراهم است تا هاست را به صورت ماهیانه، سه ماهه، شش ماه و سالیانه از شرکت های میزبانی وب خریداری کنید.

در موضوع راهنمای خرید هاست ملاک و شاخصه انتخاب بهترین شرکت هاستینگ، عدم قطعی مکرر، سرعت مناسب، پشتیبانی بسیار سریع، امنیت بالا در قبال حملات دی داس، ارائه انواع خدمات آموزشی برای مشتریان، بروز بودن پایگاه داده، فضای رم بالا، کیفیت مناسب، بک آپ گیری منظم و روزانه، قیمت مناسب و استفاده از پاک کننده کش خودکار می باشد.

ما در راهنمای خرید هاست چندین نمونه از برترین شرکت های هاستینگ را خدمتتان معرفی خواهیم نمود:

اسامی شرکت هایی که معرفی کردیم صرفا نظر شخصی  و تجربه ماست و معرفی آن مبنی بر بد بودن یا خوب بودن آنها نیست!

  • نت افراز
  • شتابان هاست
  • لیموهاست
  • سون هاست
  • پارس پک

شما می توانید با ورود به وب سایت های هاستینگ های معرفی شده در راهنمای خرید هاست، اقدام به خرید نمایید. در صورتی که از هاست یا فضای میزبانی فعلی خود ناراضی هستید می توانید با انتقال دیتا به شرکت هاستینگ دیگر، از مزایای بی شمار آن ها بهره مند شوید.

آموزش خرید هاست

در گام اول شرکت ارائه دهنده خدمات میزبانی مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

حالا باید برای سایت خود دامنه ای خریداری نمایید. نام مورد نظر خود را در قسمت خرید دامنه تایپ نموده و در صورت موجود بودن می توانید آن را خریداری کنید.

قیمت دامنه ها بر اساس پسوندی که دارند نرخ گذاری می شوند. دامنه های .ir بسیار ارزان هستند و قبل از خرید شما باید شناسه ایرنیک دریافت کنید.

پس از اخذ شناسه ایرنیک، دامنه مورد نظر خود را خریداری نموده و پس از آن اقدام به خرید هاست بر اساس نوع وب سایت خود نمایید.

مراحل خرید بسیار آسان است. پس از خرید لازم است به پشتیبانی هاست پیام دهید تا SSL را بر روی دامنه فعال نمایند. برای قرار دادن وب سایت خود بر روی هاست، لازم است به آموزش هایی که پس از خرید برایتان ایمیل می شود توجه کنید.

اگر خودتان این کار را از صفر تا صد مسلط هستید، دیگر نیازی به آموزش ندارید. در صورت خرید یک وب سایت آماده و داشتن بسته نصبی، لازم است بسته نصبی را در قسمت پشتیبانی آپلود نمایید تا کار انتقال بر روی هاست را برایتان انجام دهند.

پس از انتقال برای شما نام کاربری و کلمه عبور ورود به سایت ارسال می شود که باید نزد خود نگه دارید.

همچنین نام کاربری و کلمه عبور ورود به فضای هاستینگ نیز برایتان ایمیل خواهد شد و لازم است در حفظ آن ها کوشا باشید.

 

سوالات متداول

آیا برای خرید همه نوع دامنه ای باید شناسه ایرنیک دریافت کنیم؟

خیر. فقط برای دامنه های .IR این کار لازم است و برای خرید سایر دامنه ها همچون .COM نیازی به شناسه ایرنیک ندارید.

شناسه ایرنیک ماهیت هویتی دارد و لازم است اطلاعات شخصی که دامنه IR را خریداری می نماید، مورد احراز مراجع بالادستی قرار گیرد.

آیا کند بودن داشبورد وردپرس به نوع شرکت میزبانی وب ارتباطی دارد؟

یکی از دلایل کند بودن داشبورد وردپرس، کافی نبودن منابع هاست است. بهتر است از هاست های پر سرعت و با کیفیت استفاده نمایید. پیشنهاد ما خرید هاست از شرکت میزبانی وب نت افراز و شتابان هاست می باشد.

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!

مطالب مرتبط

همه چیز درباره خرید هاست | راهنمای خرید هاست

هاست یا فضای میزبانی، به حافظه ای اطلاق می گردد که اطلاعات وب سایت شما در آن جا قرار گرفته

راهنمای خرید دامنه برای وب سایت

شاید شما مدیر یک کسب و کار باشید و با ایده پردازی و تفکر به فکر خرید یک دامنه و

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *